Bembridge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bembridge in Bembridge (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bembridge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bembridge.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Bembridge
IATA code: BBP
ICAO code: EGHJ
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 443 kilometer vliegen naar Bembridge in Bembridge. Een vlucht duurt ongeveer 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bembridge is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bembridge op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bembridge in Bembridge (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bembridge in Bembridge (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Bembridge, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
sky is clear
7/6°C 15 km/h, WSW 57% 775.57 mmHg
thu feb 9
light rain
7/5°C 13 km/h, NNE 87% 775.57 mmHg
fri feb 10
overcast clouds
8/7°C 21 km/h, WSW 73% 778.57 mmHg
sat feb 11
broken clouds
9/9°C 14 km/h, W 85% 777.82 mmHg
sun feb 12
scattered clouds
9/8°C 18 km/h, E 83% 776.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.