Bendigo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bendigo in Bendigo (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bendigo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bendigo.
vlag van Australië
Vliegveld: Bendigo
IATA code: BXG
ICAO code: YBDG
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16432 kilometer vliegen naar Bendigo in Bendigo. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bendigo is Australia/Melbourne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bendigo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bendigo in Bendigo (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bendigo in Bendigo (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bendigo, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 26
light rain
10/9°C 14 km/h, E 95% 762.07 mmHg
tue sep 27
light rain
11/10°C 15 km/h, S 96% 758.31 mmHg
wed sep 28
light rain
15/11°C 24 km/h, S 74% 761.31 mmHg
thu sep 29
few clouds
17/10°C 23 km/h, S 58% 765.82 mmHg
fri sep 30
light rain
15/8°C 14 km/h, SE 64% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.