Benghazi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Benina International in Benghazi (Libië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Benghazi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Benghazi.
vlag van Libië
Vliegveld: Benina International
IATA code: BEN
ICAO code: HLLB
Hoofdstad van Libië: Tripolis

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2574 kilometer vliegen naar Benina International in Benghazi. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Benghazi is Africa/Tripoli en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Benina International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Benina International in Benghazi (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Benina International in Benghazi (Libië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Benghazi, LY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
few clouds
30/28°C 16 km/h, SSE 40% 762.07 mmHg
sun sep 24
sky is clear
29/25°C 20 km/h, NNW 50% 761.31 mmHg
mon sep 25
few clouds
25/24°C 25 km/h, NW 61% 761.31 mmHg
tue sep 26
light rain
24/23°C 25 km/h, W 62% 758.31 mmHg
wed sep 27
light rain
25/24°C 26 km/h, WNW 61% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Libië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode LYD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Libië is 127 V / 230 V en stekkers hebben de code D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Libië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +218 of 00218.