Benton Harbor

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ross Field in Benton Harbor (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Benton Harbor. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Benton Harbor.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Ross Field
IATA code: BEH
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6513 kilometer vliegen naar Ross Field in Benton Harbor. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Benton Harbor is America/Detroit en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ross Field op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ross Field in Benton Harbor (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ross Field in Benton Harbor (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Benton Harbor, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
-1/-2°C 50 km/h, WNW 72% 760.56 mmHg
thu dec 1
scattered clouds
0/1°C 42 km/h, WNW 57% 774.07 mmHg
fri dec 2
light rain
6/9°C 49 km/h, SSW 52% 759.06 mmHg
sat dec 3
rain and snow
-3/-1°C 60 km/h, W 61% 772.57 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
4/3°C 42 km/h, SSW 41% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.