Bequia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van J. F. Mitchell in Bequia (Saint Vincent en de Grenadines). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bequia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bequia.
vlag van Saint Vincent en de Grenadines
Vliegveld: J. F. Mitchell
IATA code: BQU
ICAO code: TVSB
Hoofdstad van Saint Vincent en de Grenadines: Kingstown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7247 kilometer vliegen naar J. F. Mitchell in Bequia. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bequia is America/St_Vincent en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van J. F. Mitchell op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld J. F. Mitchell in Bequia (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld J. F. Mitchell in Bequia (Saint Vincent en de Grenadines). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saint Vincent en de Grenadines

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode XCD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Vincent en de Grenadines is 110 V / 230 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Vincent en de Grenadines te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-783 of 00-783.