Berezovo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Berezovo in Berezovo (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Berezovo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Berezovo.
vlag van Rusland
Vliegveld: Berezovo
IATA code: EZV
ICAO code: USHB
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3606 kilometer vliegen naar Berezovo in Berezovo. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Berezovo is Asia/Yekaterinburg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Berezovo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Berezovo in Berezovo (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Berezovo in Berezovo (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Beryozovo, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 29
overcast clouds
14/8°C 31 km/h, N 37% 756.06 mmHg
thu jun 30
overcast clouds
13/11°C 29 km/h, NNE 44% 758.31 mmHg
fri jul 1
overcast clouds
15/12°C 18 km/h, N 50% 759.06 mmHg
sat jul 2
light rain
11/13°C 15 km/h, N 92% 759.06 mmHg
sun jul 3
broken clouds
16/13°C 11 km/h, NNE 43% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Comments are closed.