Bergen Op Zoom

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Woensdrecht in Bergen Op Zoom (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bergen Op Zoom. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bergen Op Zoom.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Woensdrecht
IATA code: BZM
ICAO code:
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 99 kilometer vliegen naar Woensdrecht in Bergen Op Zoom. Een vlucht duurt ongeveer 30 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bergen Op Zoom is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Woensdrecht op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Woensdrecht in Bergen Op Zoom (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Woensdrecht in Bergen Op Zoom (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bergen op Zoom, NL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
broken clouds
16/13°C 18 km/h, NNE 58% 762.07 mmHg
mon sep 26
heavy intensity rain
12/12°C 40 km/h, SW 92% 749.31 mmHg
tue sep 27
light rain
12/12°C 32 km/h, WNW 72% 747.81 mmHg
wed sep 28
moderate rain
15/12°C 24 km/h, W 61% 747.06 mmHg
thu sep 29
light rain
15/12°C 24 km/h, WNW 67% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.