Bergen

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bergen Airport, Flesland in Bergen (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bergen. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bergen.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Bergen Airport, Flesland
IATA code: BGO
ICAO code: ENBR
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 888 kilometer vliegen naar Bergen Airport, Flesland in Bergen. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bergen is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bergen Airport, Flesland op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bergen Airport, Flesland in Bergen (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bergen Airport, Flesland in Bergen (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Bergen, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
scattered clouds
5/4°C 8 km/h, E 71% 772.57 mmHg
thu dec 1
overcast clouds
4/3°C 9 km/h, ESE 65% 775.57 mmHg
fri dec 2
scattered clouds
3/2°C 8 km/h, E 59% 777.82 mmHg
sat dec 3
broken clouds
2/1°C 8 km/h, ENE 63% 777.07 mmHg
sun dec 4
light snow
2/1°C 6 km/h, SE 59% 774.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.