Bergerac

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Roumanieres in Bergerac (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bergerac. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bergerac.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Roumanieres
IATA code: EGC
ICAO code: LFBE
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.bergerac.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 887 kilometer vliegen naar Roumanieres in Bergerac. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bergerac is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Roumanieres op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Roumanieres in Bergerac (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Roumanieres in Bergerac (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Arrondissement de Bergerac, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
light rain
27/20°C 15 km/h, NNW 55% 759.81 mmHg
sun jun 11
overcast clouds
25/19°C 16 km/h, NNW 51% 761.31 mmHg
mon jun 12
overcast clouds
26/19°C 13 km/h, NNW 52% 759.06 mmHg
tue jun 13
moderate rain
25/17°C 17 km/h, NW 62% 756.06 mmHg
wed jun 14
few clouds
27/20°C 17 km/h, WNW 38% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.