Bermejo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bermejo in Bermejo (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bermejo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bermejo.
vlag van Bolivia
Vliegveld: Bermejo
IATA code: BJO
ICAO code: SLBJ
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10687 kilometer vliegen naar Bermejo in Bermejo. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bermejo is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bermejo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bermejo in Bermejo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bermejo in Bermejo (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 28, 2022 - Tue
Bermejo, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
sky is clear
11/10°C 19 km/h, NNE 50% 764.32 mmHg
wed jun 29
sky is clear
16/13°C 29 km/h, SSW 29% 757.56 mmHg
thu jun 30
sky is clear
11/9°C 24 km/h, S 30% 765.07 mmHg
fri jul 1
scattered clouds
11/11°C 21 km/h, S 39% 754.56 mmHg
sat jul 2
few clouds
12/9°C 13 km/h, SW 29% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.

Comments are closed.