Besalampy

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Besalampy in Besalampy (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Besalampy. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Besalampy.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Besalampy
IATA code: BPY
ICAO code: FMNQ
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8579 kilometer vliegen naar Besalampy in Besalampy. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Besalampy is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Besalampy op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Besalampy in Besalampy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Besalampy in Besalampy (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Besalampy, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
sky is clear
31/22°C 24 km/h, WNW 25% 762.82 mmHg
fri sep 30
sky is clear
30/23°C 23 km/h, WNW 34% 762.07 mmHg
sat oct 1
broken clouds
30/24°C 23 km/h, NW 52% 762.07 mmHg
sun oct 2
broken clouds
28/24°C 23 km/h, NW 61% 762.07 mmHg
mon oct 3
light rain
32/24°C 24 km/h, WNW 45% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.