Betioky

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Betioky in Betioky (Madagaskar). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Betioky. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Betioky.
vlag van Madagaskar
Vliegveld: Betioky
IATA code: BKU
ICAO code:
Hoofdstad van Madagaskar: Antananarivo

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9288 kilometer vliegen naar Betioky in Betioky. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Betioky is Indian/Antananarivo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Betioky op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Betioky in Betioky (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Betioky in Betioky (Madagaskar). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Betioky, MG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
sky is clear
27/16°C 17 km/h, ENE 31% 768.07 mmHg
mon jul 4
sky is clear
26/17°C 13 km/h, ENE 29% 767.32 mmHg
tue jul 5
sky is clear
28/18°C 10 km/h, ENE 32% 765.82 mmHg
wed jul 6
sky is clear
30/19°C 13 km/h, WSW 28% 765.82 mmHg
thu jul 7
sky is clear
29/19°C 10 km/h, S 28% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Madagaskar

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ariary. Valutacode MGA.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Madagaskar is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / J / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Madagaskar te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +261 of 00261.