Beziers

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Beziers Vias in Beziers (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Beziers. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Beziers.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Beziers Vias
IATA code: BZR
ICAO code: LFMU
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.beziers.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1005 kilometer vliegen naar Beziers Vias in Beziers. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Beziers is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Beziers Vias op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Beziers Vias in Beziers (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Beziers Vias in Beziers (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Béziers, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
scattered clouds
20/17°C 19 km/h, NW 45% 760.56 mmHg
mon sep 26
scattered clouds
20/17°C 28 km/h, WNW 43% 759.81 mmHg
tue sep 27
overcast clouds
19/17°C 35 km/h, NW 50% 758.31 mmHg
wed sep 28
light rain
21/17°C 34 km/h, W 57% 756.06 mmHg
thu sep 29
light rain
19/16°C 25 km/h, WNW 48% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.