Bharatpur

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bharatpur Airport in Bharatpur (Nepal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bharatpur. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bharatpur.
vlag van Nepal
Vliegveld: Bharatpur Airport
IATA code: BHR
ICAO code: VNBP
Hoofdstad van Nepal: Kathmandu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6928 kilometer vliegen naar Bharatpur Airport in Bharatpur. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bharatpur is Asia/Kathmandu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bharatpur Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bharatpur Airport in Bharatpur (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bharatpur Airport in Bharatpur (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Bharatpur, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
31/28°C 21 km/h, WSW 62% 750.06 mmHg
fri jul 1
moderate rain
32/33°C 8 km/h, SSW 59% 749.31 mmHg
sat jul 2
light rain
34/34°C 15 km/h, W 50% 748.56 mmHg
sun jul 3
moderate rain
32/31°C 15 km/h, ENE 63% 750.06 mmHg
mon jul 4
scattered clouds
37/35°C 20 km/h, W 45% 749.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nepal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode NPR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nepal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nepal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +977 of 00977.

Comments are closed.