Bhubaneswar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bhubaneswar in Bhubaneswar (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bhubaneswar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bhubaneswar.
vlag van India
Vliegveld: Bhubaneswar
IATA code: BBI
ICAO code: VEBS
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7639 kilometer vliegen naar Bhubaneswar in Bhubaneswar. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bhubaneswar is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bhubaneswar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bhubaneswar in Bhubaneswar (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bhubaneswar in Bhubaneswar (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Bhubaneswar, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
sky is clear
28/20°C 20 km/h, S 72% 760.56 mmHg
thu feb 9
sky is clear
31/21°C 13 km/h, S 24% 759.06 mmHg
fri feb 10
scattered clouds
32/21°C 18 km/h, SSE 26% 759.81 mmHg
sat feb 11
sky is clear
34/22°C 21 km/h, SSW 23% 759.06 mmHg
sun feb 12
sky is clear
35/22°C 12 km/h, NNW 13% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.