Biala Podlaska

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Biala Podlaska in Biala Podlaska (Polen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Biala Podlaska. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Biala Podlaska.
vlag van Polen
Vliegveld: Biala Podlaska
IATA code: BXP
ICAO code: EPBP
Hoofdstad van Polen: Warsaw

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1251 kilometer vliegen naar Biala Podlaska in Biala Podlaska. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 29 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Biala Podlaska is Europe/Warsaw en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Biala Podlaska op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Biala Podlaska in Biala Podlaska (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Biala Podlaska in Biala Podlaska (Polen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Biała Podlaska, PL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
broken clouds
15/13°C 10 km/h, ESE 50% 760.56 mmHg
mon sep 26
light rain
17/12°C 12 km/h, SSW 58% 755.31 mmHg
tue sep 27
light rain
16/10°C 13 km/h, SE 68% 752.31 mmHg
wed sep 28
light rain
13/12°C 21 km/h, WSW 66% 752.31 mmHg
thu sep 29
light rain
11/11°C 22 km/h, SSE 94% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Polen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Zloty. Valutacode PLN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Polen is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Polen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +48 of 0048.