Biarritz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Biarritz Parme in Biarritz (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Biarritz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Biarritz.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Biarritz Parme
IATA code: BIQ
ICAO code: LFBZ
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
biarritz.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1088 kilometer vliegen naar Biarritz Parme in Biarritz. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Biarritz is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Biarritz Parme op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Biarritz Parme in Biarritz (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Biarritz Parme in Biarritz (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Biarritz, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
scattered clouds
22/19°C 13 km/h, ESE 67% 762.82 mmHg
fri sep 29
sky is clear
22/18°C 12 km/h, NW 69% 768.82 mmHg
sat sep 30
scattered clouds
25/21°C 12 km/h, NE 62% 767.32 mmHg
sun oct 1
sky is clear
28/22°C 11 km/h, ENE 43% 765.07 mmHg
mon oct 2
overcast clouds
28/20°C 19 km/h, WSW 46% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.