Bielefeld

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bielefeld in Bielefeld (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bielefeld. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bielefeld.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Bielefeld
IATA code: BFE
ICAO code: EDLI
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 260 kilometer vliegen naar Bielefeld in Bielefeld. Een vlucht duurt ongeveer 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bielefeld is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bielefeld op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bielefeld in Bielefeld (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bielefeld in Bielefeld (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Bielefeld, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
moderate rain
18/15°C 27 km/h, WSW 90% 762.07 mmHg
tue jun 28
sky is clear
22/16°C 12 km/h, WSW 45% 766.57 mmHg
wed jun 29
light rain
25/19°C 19 km/h, ESE 47% 760.56 mmHg
thu jun 30
light rain
28/16°C 26 km/h, NW 46% 758.31 mmHg
fri jul 1
light rain
17/14°C 15 km/h, WNW 71% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.

Comments are closed.