Billund

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Billund in Billund (Denemarken). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Billund. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Billund.
vlag van Denemarken
Vliegveld: Billund
IATA code: BLL
ICAO code: EKBI
Hoofdstad van Denemarken: Kopenhagen
www.billund-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 477 kilometer vliegen naar Billund in Billund. Een vlucht duurt ongeveer 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Billund is Europe/Copenhagen en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Billund op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Billund in Billund (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Billund in Billund (Denemarken). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Billund, DK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
moderate rain
11/10°C 27 km/h, NNE 80% 750.81 mmHg
fri sep 30
broken clouds
14/9°C 25 km/h, NNE 69% 755.31 mmHg
sat oct 1
light rain
9/9°C 30 km/h, SSE 93% 748.56 mmHg
sun oct 2
light rain
14/9°C 30 km/h, WNW 66% 756.81 mmHg
mon oct 3
sky is clear
15/9°C 19 km/h, NW 57% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Denemarken

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Denemarken is 230 V en stekkers hebben de code C / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Denemarken te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +45 of 0045.