Biratnagar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Biratnagar in Biratnagar (Nepal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Biratnagar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Biratnagar.
vlag van Nepal
Vliegveld: Biratnagar
IATA code: BIR
ICAO code: VNVT
Hoofdstad van Nepal: Kathmandu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7220 kilometer vliegen naar Biratnagar in Biratnagar. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 35 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Biratnagar is Asia/Kathmandu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Biratnagar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Biratnagar in Biratnagar (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Biratnagar in Biratnagar (Nepal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Biratnagar, NP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
heavy intensity rain
25/20°C 15 km/h, E 56% 758.31 mmHg
wed mar 22
light rain
27/22°C 19 km/h, W 49% 756.81 mmHg
thu mar 23
sky is clear
29/23°C 17 km/h, WSW 37% 756.06 mmHg
fri mar 24
sky is clear
29/24°C 29 km/h, E 38% 757.56 mmHg
sat mar 25
scattered clouds
31/25°C 24 km/h, WSW 32% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nepal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode NPR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nepal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nepal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +977 of 00977.