Bird Island

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bird Island in Bird Island (Seychellen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bird Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bird Island.
vlag van Seychellen
Vliegveld: Bird Island
IATA code: BDI
ICAO code: FSSB
Hoofdstad van Seychellen: Victoria

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7816 kilometer vliegen naar Bird Island in Bird Island. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bird Island is Indian/Mahe en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bird Island op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bird Island in Bird Island (Seychellen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bird Island in Bird Island (Seychellen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Bird Island, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
scattered clouds
-12/-4°C 26 km/h, SE 81% 762.07 mmHg
thu dec 9
broken clouds
3/-3°C 30 km/h, SE 70% 750.81 mmHg
fri dec 10
snow
-2/-3°C 17 km/h, NNE 87% 757.56 mmHg
sat dec 11
light snow
-2/-6°C 20 km/h, SW 79% 757.56 mmHg
sun dec 12
scattered clouds
0/-3°C 17 km/h, SSW 78% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Seychellen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode SCR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Seychellen is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Seychellen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +248 of 00248.

Comments are closed.