Bisha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bisha in Bisha (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bisha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bisha.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: Bisha
IATA code: BHH
ICAO code: OEBH
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4847 kilometer vliegen naar Bisha in Bisha. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bisha is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bisha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bisha in Bisha (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bisha in Bisha (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bisha, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
25/19°C 27 km/h, E 33% 763.57 mmHg
sun nov 27
overcast clouds
25/18°C 23 km/h, E 24% 761.31 mmHg
mon nov 28
sky is clear
26/20°C 22 km/h, E 23% 759.06 mmHg
tue nov 29
sky is clear
27/20°C 23 km/h, SSE 22% 759.06 mmHg
wed nov 30
scattered clouds
27/22°C 23 km/h, ESE 27% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.