Bissau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Osvaldo Vieira International in Bissau (Guinee-Bissau). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bissau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Osvaldo Vieira International is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Guinee-Bissau
Vliegveld: Osvaldo Vieira International
IATA code: OXB
ICAO code: GGOV
Hoofdstad van Guinee-Bissau: Bissau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4852 kilometer vliegen naar Osvaldo Vieira International in Bissau. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bissau is Africa/Bissau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Osvaldo Vieira International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinee-Bissau is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinee-Bissau te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +245 of 00245.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Osvaldo Vieira International in (Guinee-Bissau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Osvaldo Vieira International in Bissau (Guinee-Bissau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2021 - Sat
Bissau, GW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat feb 27
sky is clear
33/23°C 14 km/h, NE 16% 757.56 mmHg
sun feb 28
overcast clouds
29/25°C 15 km/h, ENE 19% 756.81 mmHg
mon mar 1
broken clouds
31/25°C 17 km/h, NE 18% 757.56 mmHg
tue mar 2
sky is clear
34/25°C 15 km/h, NE 17% 757.56 mmHg
wed mar 3
sky is clear
33/24°C 13 km/h, ENE 25% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.