Bissau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Osvaldo Vieira International in Bissau (Guinee-Bissau). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bissau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Guinee-Bissau
Vliegveld: Osvaldo Vieira International
IATA code: OXB
ICAO code: GGOV
Hoofdstad van Guinee-Bissau: Bissau

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4852 kilometer vliegen naar Osvaldo Vieira International in Bissau. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bissau is Africa/Bissau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Osvaldo Vieira International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Osvaldo Vieira International in (Guinee-Bissau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Osvaldo Vieira International in Bissau (Guinee-Bissau). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Bissau, GW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
moderate rain
27/26°C 15 km/h, E 73% 760.56 mmHg
sat sep 25
light rain
29/27°C 16 km/h, SW 68% 760.56 mmHg
sun sep 26
light rain
30/27°C 12 km/h, SSW 68% 759.81 mmHg
mon sep 27
light rain
29/27°C 21 km/h, S 73% 759.06 mmHg
tue sep 28
overcast clouds
29/27°C 30 km/h, S 73% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guinee-Bissau

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinee-Bissau is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinee-Bissau te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +245 of 00245.

Comments are closed.