Bitburg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bitburg Air Base in Bitburg (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bitburg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bitburg.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Bitburg Air Base
IATA code: BBJ
ICAO code: EDAB
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn
www.flugplatz-bautzen.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 288 kilometer vliegen naar Bitburg Air Base in Bitburg. Een vlucht duurt ongeveer 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bitburg is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bitburg Air Base op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bitburg Air Base in Bitburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bitburg Air Base in Bitburg (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bitburg, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
light rain
12/6°C 8 km/h, NNE 58% 751.56 mmHg
fri sep 30
sky is clear
14/6°C 9 km/h, SW 50% 758.31 mmHg
sat oct 1
moderate rain
9/9°C 29 km/h, SSW 97% 756.06 mmHg
sun oct 2
light rain
15/8°C 27 km/h, WNW 57% 767.32 mmHg
mon oct 3
overcast clouds
14/9°C 12 km/h, WNW 55% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.