Blanding

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Blanding in Blanding (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Blanding. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Blanding.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Blanding
IATA code: BDG
ICAO code: KBDG
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8172 kilometer vliegen naar Blanding in Blanding. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Blanding is America/Denver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Blanding op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Blanding in Blanding (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Blanding in Blanding (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Blanding, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
sky is clear
8/3°C 7 km/h, NNW 28% 760.56 mmHg
sun nov 27
sky is clear
6/1°C 18 km/h, SSW 29% 761.31 mmHg
mon nov 28
scattered clouds
4/0°C 22 km/h, SSW 39% 757.56 mmHg
tue nov 29
light snow
1/-7°C 40 km/h, WSW 68% 753.81 mmHg
wed nov 30
sky is clear
-2/-3°C 10 km/h, SSE 20% 772.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.