Bloomington

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bloomington in Bloomington (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bloomington. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bloomington.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Bloomington
IATA code: BMG
ICAO code: KBMG
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6759 kilometer vliegen naar Bloomington in Bloomington. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 2 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bloomington is America/Indiana/Indianapolis en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bloomington op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bloomington in Bloomington (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bloomington in Bloomington (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Bloomington, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
scattered clouds
-8/-12°C 27 km/h, WNW 67% 763.57 mmHg
thu dec 1
broken clouds
-3/-1°C 23 km/h, SSE 77% 765.82 mmHg
fri dec 2
snow
2/-9°C 35 km/h, WNW 95% 750.06 mmHg
sat dec 3
few clouds
-12/-8°C 34 km/h, WNW 74% 774.82 mmHg
sun dec 4
sky is clear
-2/-5°C 24 km/h, SSW 71% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.