Bluefields

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bluefields in Bluefields (Nicaragua). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bluefields. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bluefields.
vlag van Nicaragua
Vliegveld: Bluefields
IATA code: BEF
ICAO code: MNBL
Hoofdstad van Nicaragua: Managua

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8856 kilometer vliegen naar Bluefields in Bluefields. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bluefields is America/Managua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bluefields op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bluefields in Bluefields (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bluefields in Bluefields (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Bluefields, NI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
heavy intensity rain
25/24°C 22 km/h, ENE 91% 760.56 mmHg
mon jun 27
light rain
29/24°C 13 km/h, NE 70% 760.56 mmHg
tue jun 28
moderate rain
29/24°C 14 km/h, NE 64% 760.56 mmHg
wed jun 29
light rain
27/25°C 10 km/h, NNE 88% 759.81 mmHg
thu jun 30
moderate rain
27/25°C 19 km/h, NE 90% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nicaragua

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cordoba. Valutacode NIO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nicaragua is 120 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nicaragua te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +505 of 00505.

Comments are closed.