Blumenau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Blumenau in Blumenau (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Blumenau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Blumenau.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Blumenau
IATA code: BNU
ICAO code: SSBL
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10245 kilometer vliegen naar Blumenau in Blumenau. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Blumenau is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Blumenau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Blumenau in Blumenau (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Blumenau in Blumenau (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 26, 2022 - Sun
Blumenau, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 26
light rain
16/14°C 4 km/h, NE 74% 768.82 mmHg
mon jun 27
overcast clouds
18/15°C 4 km/h, ENE 75% 766.57 mmHg
tue jun 28
broken clouds
22/17°C 4 km/h, NW 60% 762.07 mmHg
wed jun 29
sky is clear
21/12°C 12 km/h, WSW 46% 762.07 mmHg
thu jun 30
scattered clouds
19/12°C 4 km/h, NW 56% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.

Comments are closed.