Bodo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bodo in Bodo (Noorwegen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bodo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bodo.
vlag van Noorwegen
Vliegveld: Bodo
IATA code: BOO
ICAO code: ENBO
Hoofdstad van Noorwegen: Oslo
www.avinor.no

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1743 kilometer vliegen naar Bodo in Bodo. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bodo is Europe/Oslo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bodo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bodo in Bodo (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bodo in Bodo (Noorwegen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 26, 2022 - Sat
Bodø, NO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat nov 26
few clouds
3/2°C 26 km/h, ESE 63% 763.57 mmHg
sun nov 27
scattered clouds
1/3°C 35 km/h, ESE 76% 762.07 mmHg
mon nov 28
overcast clouds
4/4°C 26 km/h, ESE 71% 765.07 mmHg
tue nov 29
overcast clouds
2/2°C 23 km/h, ESE 69% 768.82 mmHg
wed nov 30
broken clouds
2/1°C 18 km/h, SE 68% 774.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Noorwegen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode NOK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Noorwegen is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Noorwegen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +47 of 0047.