Bojnord

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bojnord in Bojnord (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bojnord. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bojnord.
vlag van Iran
Vliegveld: Bojnord
IATA code: BJB
ICAO code: OIMN
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4341 kilometer vliegen naar Bojnord in Bojnord. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bojnord is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bojnord op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bojnord in Bojnord (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bojnord in Bojnord (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 1, 2022 - Fri
Bojnord, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 1
sky is clear
31/26°C 19 km/h, WNW 30% 755.31 mmHg
sat jul 2
sky is clear
34/24°C 25 km/h, WNW 15% 752.31 mmHg
sun jul 3
scattered clouds
20/20°C 27 km/h, NW 67% 758.31 mmHg
mon jul 4
few clouds
20/21°C 32 km/h, NW 53% 760.56 mmHg
tue jul 5
sky is clear
22/21°C 26 km/h, NW 42% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.

Comments are closed.