Boke

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boke in Boke (Guinea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boke. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boke.
vlag van Guinea
Vliegveld: Boke
IATA code: BKJ
ICAO code: GUOK
Hoofdstad van Guinea: Conakry

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4906 kilometer vliegen naar Boke in Boke. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boke is Africa/Conakry en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boke op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boke in Boke (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boke in Boke (Guinea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Boké, GN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
scattered clouds
35/22°C 24 km/h, SW 34% 757.56 mmHg
wed mar 22
sky is clear
37/22°C 23 km/h, WSW 24% 757.56 mmHg
thu mar 23
broken clouds
36/23°C 21 km/h, WSW 20% 757.56 mmHg
fri mar 24
sky is clear
34/25°C 19 km/h, WSW 22% 759.06 mmHg
sat mar 25
sky is clear
36/25°C 20 km/h, WSW 18% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guinea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode GNF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guinea is 220 V en stekkers hebben de code C / F / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guinea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +224 of 00224.