Bologna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guglielmo Marconi in Bologna (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bologna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bologna.
vlag van Italië
Vliegveld: Guglielmo Marconi
IATA code: BLQ
ICAO code: LIPE
Hoofdstad van Italië: Rome
www.bologna-airport.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 989 kilometer vliegen naar Guglielmo Marconi in Bologna. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bologna is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guglielmo Marconi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guglielmo Marconi in Bologna (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guglielmo Marconi in Bologna (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 21, 2023 - Tue
Bologna, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 21
sky is clear
17/12°C 7 km/h, S 59% 763.57 mmHg
wed mar 22
broken clouds
18/12°C 10 km/h, SSW 58% 761.31 mmHg
thu mar 23
overcast clouds
18/12°C 13 km/h, SW 49% 761.31 mmHg
fri mar 24
overcast clouds
19/12°C 14 km/h, SW 51% 761.31 mmHg
sat mar 25
sky is clear
19/10°C 16 km/h, WSW 51% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.