Bolzano

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bolzano in Bolzano (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bolzano. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bolzano.
vlag van Italië
Vliegveld: Bolzano
IATA code: BZO
ICAO code: LIPB
Hoofdstad van Italië: Rome
www.bolzanoairport.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 805 kilometer vliegen naar Bolzano in Bolzano. Een vlucht duurt ongeveer 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bolzano is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bolzano op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bolzano in Bolzano (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bolzano in Bolzano (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Bolzano, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
moderate rain
20/14°C 9 km/h, SSW 63% 757.56 mmHg
mon sep 26
light rain
20/12°C 7 km/h, SSW 51% 754.56 mmHg
tue sep 27
light rain
18/13°C 8 km/h, NNE 63% 750.81 mmHg
wed sep 28
light rain
14/13°C 5 km/h, S 79% 751.56 mmHg
thu sep 29
light rain
12/13°C 7 km/h, NNW 93% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.