Bom Jesus Da Lapa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bom Jesus Da Lapa in Bom Jesus Da Lapa (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bom Jesus Da Lapa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bom Jesus Da Lapa.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Bom Jesus Da Lapa
IATA code: LAZ
ICAO code: SBLP
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8624 kilometer vliegen naar Bom Jesus Da Lapa in Bom Jesus Da Lapa. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 16 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bom Jesus Da Lapa is America/Bahia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bom Jesus Da Lapa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bom Jesus Da Lapa in Bom Jesus Da Lapa (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bom Jesus Da Lapa in Bom Jesus Da Lapa (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
Bom Jesus da Lapa, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
27/23°C 14 km/h, E 52% 759.06 mmHg
sun dec 4
light rain
29/22°C 11 km/h, E 52% 758.31 mmHg
mon dec 5
light rain
30/23°C 9 km/h, E 48% 758.31 mmHg
tue dec 6
light rain
28/24°C 14 km/h, E 59% 760.56 mmHg
wed dec 7
overcast clouds
32/25°C 9 km/h, NNE 47% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.