Boma

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boma in Boma (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boma. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boma.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Boma
IATA code: BOA
ICAO code: FZAJ
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6516 kilometer vliegen naar Boma in Boma. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boma is Africa/Kinshasa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boma op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boma in Boma (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boma in Boma (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Boma, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
overcast clouds
32/24°C 6 km/h, S 49% 759.06 mmHg
fri mar 31
overcast clouds
34/24°C 7 km/h, N 44% 758.31 mmHg
sat apr 1
light rain
35/25°C 13 km/h, SW 41% 757.56 mmHg
sun apr 2
light rain
34/26°C 9 km/h, S 38% 757.56 mmHg
mon apr 3
moderate rain
35/24°C 8 km/h, SW 40% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.