Bonanza

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van San Pedro in Bonanza (Nicaragua). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bonanza. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bonanza.
vlag van Nicaragua
Vliegveld: San Pedro
IATA code: BZA
ICAO code: MNBZ
Hoofdstad van Nicaragua: Managua

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8742 kilometer vliegen naar San Pedro in Bonanza. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bonanza is America/Managua en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van San Pedro op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld San Pedro in Bonanza (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld San Pedro in Bonanza (Nicaragua). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Bonanza, NI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
moderate rain
31/23°C 3 km/h, SE 60% 758.31 mmHg
wed sep 28
moderate rain
29/22°C 4 km/h, NW 73% 759.81 mmHg
thu sep 29
light rain
33/22°C 6 km/h, N 45% 756.81 mmHg
fri sep 30
light rain
31/22°C 8 km/h, NNE 55% 756.06 mmHg
sat oct 1
overcast clouds
30/22°C 7 km/h, NE 51% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nicaragua

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cordoba. Valutacode NIO.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nicaragua is 120 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nicaragua te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +505 of 00505.