Bongouanou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bongouanou in Bongouanou (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bongouanou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bongouanou.
vlag van Turkije
Vliegveld: Bongouanou
IATA code: BGG
ICAO code:
Hoofdstad van Turkije: Ankara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5138 kilometer vliegen naar Bongouanou in Bongouanou. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bongouanou is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bongouanou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bongouanou in Bongouanou (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bongouanou in Bongouanou (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Bongouanou, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
moderate rain
35/22°C 8 km/h, WNW 39% 757.56 mmHg
thu feb 9
light rain
35/24°C 8 km/h, SSW 41% 757.56 mmHg
fri feb 10
overcast clouds
30/26°C 9 km/h, S 56% 758.31 mmHg
sat feb 11
few clouds
35/27°C 8 km/h, SW 41% 757.56 mmHg
sun feb 12
light rain
35/27°C 11 km/h, SSW 41% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.