Borrego Springs

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Borrego Springs in Borrego Springs (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Borrego Springs. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Borrego Springs.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Borrego Springs
IATA code: BXS
ICAO code: KBXS
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8911 kilometer vliegen naar Borrego Springs in Borrego Springs. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Borrego Springs is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Borrego Springs op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Borrego Springs in Borrego Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Borrego Springs in Borrego Springs (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Borrego Springs, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
sky is clear
35/24°C 18 km/h, W 8% 756.06 mmHg
fri sep 29
sky is clear
33/20°C 21 km/h, W 14% 756.06 mmHg
sat sep 30
light rain
24/18°C 26 km/h, WSW 46% 756.06 mmHg
sun oct 1
light rain
21/15°C 24 km/h, WSW 43% 759.06 mmHg
mon oct 2
sky is clear
23/21°C 17 km/h, W 33% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.