Bossangoa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bossangoa in Bossangoa (Centraal Afrikaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bossangoa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bossangoa.
vlag van Centraal Afrikaanse Republiek
Vliegveld: Bossangoa
IATA code: BSN
ICAO code: FEFS
Hoofdstad van Centraal Afrikaanse Republiek: Bangui

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5216 kilometer vliegen naar Bossangoa in Bossangoa. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bossangoa is Africa/Bangui en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bossangoa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bossangoa in Bossangoa (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bossangoa in Bossangoa (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Bossangoa, CF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
moderate rain
28/22°C 8 km/h, SE 70% 759.81 mmHg
mon sep 25
light rain
27/22°C 9 km/h, SW 71% 759.81 mmHg
tue sep 26
overcast clouds
29/22°C 9 km/h, SSW 67% 759.06 mmHg
wed sep 27
moderate rain
23/21°C 11 km/h, NNE 94% 761.31 mmHg
thu sep 28
light rain
24/22°C 6 km/h, ESE 87% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Centraal Afrikaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Centraal Afrikaanse Republiek is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Centraal Afrikaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +236 of 00236.