Boulia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Boulia in Boulia (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Boulia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Boulia.
vlag van Australië
Vliegveld: Boulia
IATA code: BQL
ICAO code: YBOU
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15010 kilometer vliegen naar Boulia in Boulia. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Boulia is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Boulia op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Boulia in Boulia (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Boulia in Boulia (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Boulia, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
sky is clear
25/22°C 28 km/h, ESE 19% 763.57 mmHg
fri sep 30
sky is clear
27/24°C 26 km/h, ESE 21% 763.57 mmHg
sat oct 1
broken clouds
29/27°C 19 km/h, ESE 18% 759.81 mmHg
sun oct 2
overcast clouds
30/28°C 24 km/h, E 19% 758.31 mmHg
mon oct 3
sky is clear
33/29°C 27 km/h, E 17% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.