Bouna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bouna in Bouna (Ivoorkust). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bouna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bouna.
vlag van Ivoorkust
Vliegveld: Bouna
IATA code: BQO
ICAO code: DIBN
Hoofdstad van Ivoorkust: Yamoussoukro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4837 kilometer vliegen naar Bouna in Bouna. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bouna is Africa/Abidjan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bouna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bouna in Bouna (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bouna in Bouna (Ivoorkust). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Bouna, CI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
moderate rain
29/22°C 14 km/h, E 58% 759.81 mmHg
thu sep 29
moderate rain
28/22°C 11 km/h, SSW 68% 759.06 mmHg
fri sep 30
light rain
29/23°C 11 km/h, WSW 61% 759.06 mmHg
sat oct 1
moderate rain
26/22°C 6 km/h, NE 74% 759.06 mmHg
sun oct 2
moderate rain
28/23°C 9 km/h, SE 69% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ivoorkust

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ivoorkust is 230 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ivoorkust te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +225 of 00225.