Bourgas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bourgas in Bourgas (Bulgarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bourgas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bourgas.
vlag van Bulgarije
Vliegveld: Bourgas
IATA code: BOJ
ICAO code: LBBG
Hoofdstad van Bulgarije: Sofia
www.bourgas-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2008 kilometer vliegen naar Bourgas in Bourgas. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 23 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bourgas is Europe/Sofia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bourgas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bourgas in Bourgas (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bourgas in Bourgas (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Burgas, BG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
8/9°C 33 km/h, NNE 83% 765.82 mmHg
thu dec 1
moderate rain
7/7°C 31 km/h, NNE 84% 765.07 mmHg
fri dec 2
light rain
7/7°C 10 km/h, NNW 82% 767.32 mmHg
sat dec 3
overcast clouds
8/8°C 11 km/h, NE 73% 771.07 mmHg
sun dec 4
light rain
9/9°C 13 km/h, ENE 80% 770.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bulgarije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lev. Valutacode BGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bulgarije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bulgarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +359 of 00359.