Bourgas

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Burgas Airport in Bourgas (Bulgarije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bourgas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bourgas.

Vliegveld: Burgas Airport
Plaats: Bourgas
IATA code: BOJ
www.bourgas-airport.com

Timezone
De timezone van Bourgas is Europe/Sofia.

Betaalmiddel
In Bulgarije is de officiële munteenheid de Lev. Valutacode BGN.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bulgarije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +359 of 00359.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Burgas Airport in Bourgas (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Burgas Airport in Bourgas (Bulgarije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Burgas Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 19, 2019 - Sat
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.