Bournemouth

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bournemouth International in Bournemouth (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bournemouth. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bournemouth.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Bournemouth International
IATA code: BOH
ICAO code: EGHH
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.bournemouthairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 487 kilometer vliegen naar Bournemouth International in Bournemouth. Een vlucht duurt ongeveer 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bournemouth is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bournemouth International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bournemouth International in Bournemouth (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bournemouth International in Bournemouth (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Bournemouth, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
light rain
9/6°C 19 km/h, NNW 63% 771.82 mmHg
tue apr 23
light rain
10/7°C 26 km/h, NNE 61% 767.32 mmHg
wed apr 24
light rain
7/3°C 18 km/h, N 82% 762.82 mmHg
thu apr 25
light rain
8/4°C 23 km/h, N 65% 759.81 mmHg
fri apr 26
sky is clear
9/8°C 22 km/h, S 64% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.