Bousso

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bousso in Bousso (Tsjaad). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bousso. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bousso.
vlag van Tsjaad
Vliegveld: Bousso
IATA code: OUT
ICAO code:
Hoofdstad van Tsjaad: N’Djamena

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4774 kilometer vliegen naar Bousso in Bousso. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bousso is Africa/Ndjamena en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bousso op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bousso in Bousso (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bousso in Bousso (Tsjaad). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Bousso, TD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
33/27°C 16 km/h, SE 43% 758.31 mmHg
fri jul 1
broken clouds
34/29°C 13 km/h, ENE 40% 758.31 mmHg
sat jul 2
light rain
30/25°C 19 km/h, S 57% 760.56 mmHg
sun jul 3
moderate rain
31/22°C 23 km/h, NW 50% 759.06 mmHg
mon jul 4
light rain
28/26°C 22 km/h, SSE 61% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tsjaad

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tsjaad is 220 V en stekkers hebben de code D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tsjaad te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +235 of 00235.

Comments are closed.