Brasilia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Presidente Juscelino Kubitschek in Brasilia (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brasilia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brasilia.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Presidente Juscelino Kubitschek
IATA code: BSB
ICAO code: SBBR
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9112 kilometer vliegen naar Presidente Juscelino Kubitschek in Brasilia. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brasilia is America/Sao_Paulo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Presidente Juscelino Kubitschek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Presidente Juscelino Kubitschek in Brasilia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Presidente Juscelino Kubitschek in Brasilia (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Brasília, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed sep 28
broken clouds
30/25°C 12 km/h, E 27% 759.81 mmHg
thu sep 29
overcast clouds
31/26°C 15 km/h, ESE 27% 759.06 mmHg
fri sep 30
sky is clear
32/28°C 22 km/h, ENE 25% 759.81 mmHg
sat oct 1
sky is clear
30/26°C 23 km/h, ENE 34% 760.56 mmHg
sun oct 2
light rain
32/23°C 13 km/h, E 26% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.