Bratsk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bratsk in Bratsk (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bratsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bratsk.
vlag van Rusland
Vliegveld: Bratsk
IATA code: BTK
ICAO code: UIBB
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5768 kilometer vliegen naar Bratsk in Bratsk. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bratsk is Asia/Irkutsk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bratsk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bratsk in Bratsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bratsk in Bratsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Bratsk, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
light rain
18/15°C 18 km/h, WNW 51% 753.81 mmHg
mon jul 4
overcast clouds
19/15°C 6 km/h, S 50% 755.31 mmHg
tue jul 5
overcast clouds
21/15°C 6 km/h, E 42% 754.56 mmHg
wed jul 6
scattered clouds
22/14°C 14 km/h, ENE 42% 752.31 mmHg
thu jul 7
scattered clouds
22/16°C 15 km/h, N 38% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.

Comments are closed.