Breckenridge

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Stephens County in Breckenridge (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Breckenridge. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Breckenridge.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Stephens County
IATA code: BKD
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8022 kilometer vliegen naar Stephens County in Breckenridge. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Breckenridge is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Stephens County op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Stephens County in Breckenridge (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Stephens County in Breckenridge (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 22, 2023 - Wed
Breckenridge, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 22
overcast clouds
25/21°C 36 km/h, S 51% 760.56 mmHg
thu mar 23
light rain
23/19°C 35 km/h, S 65% 758.31 mmHg
fri mar 24
moderate rain
24/17°C 39 km/h, W 16% 754.56 mmHg
sat mar 25
sky is clear
20/15°C 29 km/h, WNW 20% 759.81 mmHg
sun mar 26
sky is clear
26/18°C 29 km/h, SSW 19% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.