Bremerhaven

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bremerhaven in Bremerhaven (Duitsland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bremerhaven. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bremerhaven.
vlag van Duitsland
Vliegveld: Bremerhaven
IATA code: BRV
ICAO code:
Hoofdstad van Duitsland: Berlijn

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 320 kilometer vliegen naar Bremerhaven in Bremerhaven. Een vlucht duurt ongeveer 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bremerhaven is Europe/Berlin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bremerhaven op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bremerhaven in Bremerhaven (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bremerhaven in Bremerhaven (Duitsland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 30, 2023 - Thu
Bremerhaven, DE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu mar 30
light rain
12/9°C 34 km/h, WSW 79% 752.31 mmHg
fri mar 31
moderate rain
9/8°C 26 km/h, SW 96% 747.06 mmHg
sat apr 1
light rain
4/1°C 34 km/h, ENE 95% 753.06 mmHg
sun apr 2
few clouds
7/0°C 24 km/h, ENE 48% 771.07 mmHg
mon apr 3
few clouds
7/3°C 10 km/h, NNW 46% 775.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Duitsland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Duitsland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Duitsland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +49 of 0049.