Brest

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brest in Brest (Wit-Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brest. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brest.
vlag van Wit-Rusland
Vliegveld: Brest
IATA code: BQT
ICAO code: UMBB
Hoofdstad van Wit-Rusland: Minsk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1299 kilometer vliegen naar Brest in Brest. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brest is Europe/Minsk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brest op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brest in Brest (Wit-Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brest in Brest (Wit-Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Brest, BY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
light rain
11/9°C 14 km/h, SSW 71% 753.81 mmHg
fri sep 30
moderate rain
10/10°C 14 km/h, E 85% 759.81 mmHg
sat oct 1
light rain
12/12°C 14 km/h, W 86% 759.81 mmHg
sun oct 2
light rain
10/10°C 23 km/h, WNW 92% 755.31 mmHg
mon oct 3
light rain
10/9°C 21 km/h, W 81% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Wit-Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode BYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Wit-Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Wit-Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +375 of 00375.