Brest

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brest Lesquin in Brest (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brest. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brest.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Brest Lesquin
IATA code: BES
ICAO code: LFRB
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.brest.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 779 kilometer vliegen naar Brest Lesquin in Brest. Een vlucht duurt ongeveer 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brest is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brest Lesquin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brest Lesquin in Brest (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brest Lesquin in Brest (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Brest, BY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
light rain
29/23°C 15 km/h, ESE 53% 762.07 mmHg
fri jul 1
few clouds
29/25°C 22 km/h, SE 45% 762.82 mmHg
sat jul 2
moderate rain
29/22°C 20 km/h, SSE 44% 763.57 mmHg
sun jul 3
moderate rain
19/19°C 15 km/h, W 89% 764.32 mmHg
mon jul 4
sky is clear
25/22°C 10 km/h, NW 50% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.

18 Responses to “Brest”

Comments are closed.